Esmeralda

Az Esmaralda nyerőgép 25 vonalas és 5 tárcsás. Bizonyára kevesen hittük volna, hogy egy brazil szappanoperát is képesek a kaszinók világába behozni, de ezzel a játékkal ez megtörtént! A kezdeti sokkon túljutva nem árt megjegyezni, hogy az Esmeraldában akár 70 ingyenes pörgetést is szerezhetünk és hatalmas mértékű, folyamatosan növekvő jackpotot is elvihető!

esmeralda

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 25-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés. A nyerő szimbólumokból három egyformára van szükség.

Duplázás és turbó mód

A Duplázás funkció segítségével az utolsó pörgetés nyereményét lehet megduplázni. Az is lehetséges, hogy a nyeremény felét kockáztatjuk csak. Amennyiben nem akarjuk kihasználni ezt, akkor a Begyűjtésre kell kattintani. Felgyorsítható a játék a Turbo Mode segítségével, az animációk és hangok kikapcsolásával.

Kifizetési táblázat

esmeralda-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál Esmeralda, aki tehát minden más alakzatot helyettesít, kivéve a szórást. Ezen felül nyerő szimbólum is, például négy egyformát begyűjtve belőle, 2000-szeres szorzót zsákolhatunk be. A szórás itt most egy vörös rózsa. 5-7 darabot gyűjtve az összes tét duplázódik, míg 8-15 rózsa esetén ingyenes pörgetések járnak, akár hetven is! Nem kell nyerővonalon lenniük, bárhol szerepelhetnek a tárcsákon.

Progresszív jackpot

A játékban egy progresszív jackpot is elérhető 5 Esmeraldát kiforgatva. A jakcpot a különböző kaszinókban megjátszott tétekből adódik össze. Ez azt jelenti, hogy minden játékos feltett tétjéből egy kis rész hozzáadódik, ezért is tud folyamatosan növekedni. Megnyerésének a feltétele, az összes nyerővonalon történő játék, a négy legnagyobb érmeméret egyikén. Négy különböző értékű progresszív nyereményalap van, melyhez egy-egy adott érmeérték tartozik.

Nyerővonalak

esmeralda-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Esmeralda

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató