Divine Fortune

Egyedi hangulat és zenei hatások jellemzik a Divine Fortune-t, mely egy 20 nyerővonalas és 5 tárcsás nyerőgép. A nyerő kombinációk legalább három azonos szimbólumból állnak, és a baloldali tárcsától kezdődnek. A magyar nyelvű felület és súgó pedig segít eligazodni a speciális játékmódokban, melyek növelhetik a nyereményt!

Divine Fortune

Játék menete

Összesen 10 különböző tétszintet választhatunk, és emellett az Érme értékét is meghatározhatjuk. Ezekből tevődik össze a teljes tét, amit a bal alsó sarokban jeleznek is. A játék indítása a középső gombbal történik. Van automata mód, melyet a nagy mennyiségben prögetők egészen biztosan kedvelni fognak. Ennél előre meghatározott számú pörgetés fut le, önmagától indítva az egyes köröket.

Free Spin és Wild

A tárcsákon bárhol megjelenő Free Spin szimbólumok ingyenes, tehát tét nélküli köröket indítanak el. Ehhez legalább hármat kell kiforgatni belőlük. Emellett vannak wildok, amik minden mást helyettesítenek, és a játékban elérhetünk egy speciális mellékjátékot is, ahol ingyenesen növelhetjük a nyereményt.

Divine Fortune Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Divine Fortune

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató