Desert Treasure

A Desert Treasure egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

Desert Treasure

Játék menete

Az alsó sor jobb szélén a plusz/mínusz segítségével állítjuk be az érme értéket, majd a Fogadás soronként gombbal határozhatjuk meg, hogy egy-egy sorra mennyi érmét teszünk. Erre kattintva mindig eggyel nő az érmék száma. Dönteni kell a nyerővonalak terén is, hogy a rendelkezésre álló 20-ból, mennyit fogunk használni. Ez a Sorok választására történő klikkeléssel állítható be. Itt látható még a Max. fogadás is, ami az éppen beállított érme érték mellett, maximális értékmennyiséget és sorszámot állít be, és nagyon fontos, hogy automatikusan elindítja a játékot! Amennyiben nem ezt az opciót használtuk, és a tétek beállításával megvagyunk, a Pörgetéssel forgatjuk meg a tárcsákat!

Speciális szimbólumok

Ha a balszélső tárcsáktól indulva legalább 3 bónusz szimbólum (azaz térkép iránytűvel) szerepel egymás után egy aktív vonalon, akkor be lehet kerülni a bónuszjátékba. Ezután annyi nyeremény választható, ahány bónusz szimbólum volt a tárcsákon. A szórás ennél a játéknál egy fekete hajú hölgy, akiből legalább hármat kiforgatva, 10 ingyenes pörgetés és extra szorzó is szerezhető. Harmadik speciális szimbólum, a Wild feliratú kígyó, ami minden más alakzatot helyettesít, kivéve speciális társait.

Kifizetési táblázat

Desert Treasure Kifizetés

Dollar Ball

A játék felső részén található egy mellékjáték, progresszív jackpottal! Aktiválásához az Engedélyezésre kell kattintani, míg visszavonásához a Letiltást használjuk. Ez egy lottószerű játék, ahol 49 számból kell 5-öt választani. Mikor megforgatjuk a nyerőgép tárcsáit, akkor itt párhuzamosan kezdődik a számok húzása. Egy szám kihúzásával a tétet lehet visszanyerni, két szám dupláz, három találat pedig 25-szöröz. Ezek fix nyeremények, a jackpothoz nincs közük. Négy találat esetén viszont már a jackpot 1%-át nyerjük, míg öt találat a jackpot megnyerését jelenti!

A Dollar Ball aktiválása után, minden egyes pörgetésnél párhuzamosan elindul mindaddig, amíg nem kerül visszavonásra. Ez egy mellékjáték, tehát az itt feltett tét elkülönül a nyerőgépnél megjátszott tét nagyságától és kis százalékban hozzáadódik a progresszív jackpothoz. Amikor valaki elviszi a jackpotot, új nyereményalap jelenik meg, amely szintén folyamatosan növekszik.


A következő kaszinóknál elérhető a Desert Treasure

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató