Deal or No Deal World Slot

A Deal or No Deal World Slot egy 20 soros és 5 tárcsás nyerőgép, ami a népszerű tévés játékon alapszik, az Áll az alkun. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, a nyerővonalak egyikére, amiért a kifizetési táblázat szerint jár a nyeremény. Ekkor a sortétet többszörözik, az elért nyereményszorzóval! Mindemellett speciális szimbólumok is rendelkezésre állnak és a progresszív jackpot is elvihető!

dond-world-slot

Játék menete

A sortét meghatározása a Fogadás soronként rész alatt történik. A pörgetés előtt még a nyerővonalakat is ki kell választani, amiket megjátszunk. Ez kétféle módon tehető meg: Fogadás soronként részen a nyilakkal és a gép szélén lévő színes számokra kattintva. Utóbbi esetén, amikor a például a 15-ös vonalat aktiváljuk, akkor az 1-től 14-ig terjedőek is aktívvá válnak. A Max fogadás az összes sort kiválasztja és automatikusan elindítja a játékot. Amennyiben nem ezt használjuk, akkor a Pörgetéssel indítható a tárcsák forgatása.

Progresszív Jackpot

A kaszinókban játszó felhasználók fogadásainak bizonyos százaléka mindig bekerül egy nyereményalapba. Ez az alap ennek köszönhetően folyamatosan növekszik. Némely játékban a teljes jackpot mellett, egy kisebb része is megnyerhető. Miután elvitték a teljes összeget, újraindul az alapba a gyűjtés, amihez a kaszinók egy kezdőösszeget adnak.

Kifizetési táblázatok

dond-world-tablazat

dond-world-tablazat2


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 181 865,60

A következő kaszinóknál elérhető a Deal or No Deal World Slot

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató