Daredevil

A Daredevil egy 20 vonalas nyerőgép, öt forgó tárcsával és folyamatosan növekvő jackpottal! Képi világának köszönhetően a Daredevil című képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólum kipörgetése a cél. Vannak speciális szimbólumok, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Daredevil

Játék menete

A Sorok gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 20-ig módosítható. Mellette van a Fogadás Soronként, aminél a vonalakra feltett tétet határozhatjuk meg. Mindezek után nincs más teendő, mint a Pörgetéssel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Max Fogadás megjátssza az összes sort, az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék!

Kifizetési táblázat

Daredevil Kifizetés

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál egy piros maszkos figura, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon kettő vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót kaphatjuk utána. A szórást a Daredevil logó, azaz két D betű jelképezi. Kettőt kiforgatva belőle, a feltett tét visszajár. Három, vagy többnél pedig 10 ingyenes pörgetés lesz a jutalom.

Bullseye mód

Pörgetés előtt bekapcsolható a Bullseye mód. Ehhez ki kell jelölni a célt a 15 kerékpozícióból. Ha pörgetés után a Bullseye szimbólum az egyik célpozícióra érkezik, egy extra nyereményszorzó érhető el. Ez nem mást jelent, mint az aktuális kör összes tétjének a háromszorosát. A játékmód az egyes pörgetések végén automatikusan bekapcsolva marad és a cél sem változik mindaddig, amíg át nem lesz helyezve. A Bullseye mód nem működik ingyenes pörgetések közben.

Nyerővonalak

Daredevil Nyerővonalak