Purple Hot

A Purple Hot egy 5 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, melynél azonos szimbólumok kiforgatása a cél. Minden nyerő kombinációknak meghatározott szorzója van, melyek a kifizetési táblázatban szerepelnek. Vannak speciális karakterek is és egy folyamatosan növekvő jackpot is megnyerhető!

purple-hot

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 5-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés. A nyerő szimbólumokból három egyformára van szükség.

Double és Turbo mód

A Double funkció segítségével az utolsó pörgetés nyereményét lehet megduplázni. Az is lehetséges, hogy a nyeremény felét kockáztatjuk csak. Amennyiben nem akarjuk kihasználni ezt, akkor a Begyűjtésre kell kattintani. Felgyorsítható a játék a Turbo Mode segítségével, az animációk és hangok kikapcsolásával.

Kifizetési táblázat

purple-hot-tablazat


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 72 287,05

A következő kaszinóknál elérhető a Purple Hot

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató