Football Rules

A Football Rules egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

Football Rules

Játék menete

Először az érme értékét kell meghatározni, a jobb alsó sarokban található plusz/mínusz gombokkal. A Fogadás soronként segítségével el kell dönteni, hogy az egyes nyerővonalakra, mennyi érmét teszünk. A gombra kattintva mindig egy érmével nő a sortét. Összesen 10 érmét lehet feltenni. A játék 25 nyerővonalat tartalmaz, ezeket úgy is kiválaszthatjuk, hogy a játék szélén lévő színes téglalapokra kattintunk, de a Sorok választása is ezt a célt szolgálja. Erre a gombra klikkelve a nyerővonalak száma egyesével növelhető (1-től egészen 25-ig).

Ha nem kívánunk ennyit bajlódni a tétekkel, és az összes nyerővonalat, maximális érmével akarjuk megjátszani, akkor ezt a Max. fogadással tehetjük meg. Óvatosan használjuk, mert amikor ezt választjuk, a játék automatikusan elindul. Például 1 dolláros érmét állítunk be. Ekkor a Max. fogadással 250 dollár lesz az össztét.

Pörgetés

A tét beállítása után a Pörgetéssel kezdődik a tárcsák forgatása. Van olyan szimbólum, melyből 3 azonosnak kell lennie a 25 nyerővonalon a nyereményhez, de némelyiknél elegendő kettő is. Vannak speciális formák is: a minden mást helyettesítő Wild (egy szakállas, kopasz férfi), a teljes tétet többszöröző stadion és a bónuszkört indító Aranylabda.

Kifizetési táblázat

Football Rules Kifizetés

Bónuszkör

Az első és utolsó tárcsán speciális Aranylabdát tartó férfi szimbólumok is vannak, melyek bónuszkörbe juttatnak. Itt a nyereményszorzó kiválasztása után ingyen pörgetéshez lehet jutni. Ha az ingyen pörgetések alatt újabb Aranylabdás szimbólumot kapunk, nem indul másik bónuszkör, hanem a rendszer kiválaszt egy nyereményt és hozzáadja az ingyen pörgetések számához.

Szórás szimbólum

Speciális szimbólum a stadion is. Ebből is minimum három azonosra van szükség, de nem kell egy nyerővonalon lenniük, elegendő az, hogy minimum három legyen belőlük bárhol a képernyőn. Három esetén 5-szörös, négy esetén 10-szeres, míg öt szórás szimbólum 50-szeres szorzót eredményez.

Dollar Ball

A játék felső részén található egy mellékjáték, progresszív jackpottal! Aktiválásához az Engedélyezésre kell kattintani, míg visszavonásához a Letiltást használjuk. Ez egy lottószerű játék, ahol 49 számból kell 5-öt választani. Mikor megforgatjuk a nyerőgép tárcsáit, akkor itt párhuzamosan kezdődik a számok húzása. Egy szám kihúzásával a tétet lehet visszanyerni, két szám dupláz, három találat pedig 25-szöröz. Ezek fix nyeremények, a jackpothoz nincs közük. Négy találat esetén viszont már a jackpot 1%-át nyerjük, míg öt találat a jackpot megnyerését jelenti!

A Dollar Ball aktiválása után, minden egyes pörgetésnél párhuzamosan elindul mindaddig, amíg nem kerül visszavonásra. Ez egy mellékjáték, tehát az itt feltett tét elkülönül a nyerőgépnél megjátszott tét nagyságától és kis százalékban hozzáadódik a progresszív jackpothoz. Amikor valaki elviszi a jackpotot, új nyereményalap jelenik meg, amely szintén folyamatosan növekszik.


A következő kaszinóknál elérhető a Football Rules

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató