Double Stacks

A Double Stacks játék megidézi a klasszikus nyerőgépek hangulatát, a cél pedig itt is ugyanaz: azonos szimbólumok pörgetése. Ha ez megtörténik, akkor az információs részen található kifizetési táblázat szerint alakul a nyereményünk. Nem csak a felület, hanem a játék működését leíró súgó is magyar nyelven olvasható, megkönnyítve így a játékosoknak a tájékozódást.

Double Stacks

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig aktív mind a 10 nyerővonal. Ezekre kell egyforma szimbólumokat pörgetnünk, de a játék megkezdése előtt érdemes a tétet beállítani. Ehhez két gombot is használnunk kell. Egyrészt meghatározzuk a tét szintjét, ami 1-től 10-ig módosítható, másrészt pedig ott van az érme értéke. A felirat mellett található plusz és mínusz gombokkal centes, de akár eurós nagyságrendet is állíthatunk. A játék megkezdése a Spin felirattal történik!

Speciális szimbólumok

Vannak speciális szimbólumok, amik egyedi tulajdonságukkal növelhetik a nyeremény nagyságát. A scatter az egyik ilyen jel, ami extra szorzót ad a pörgetés végén elért összeghez, míg a másik a wild. Ez minden más szimbólumot helyettesít, kivéve speciális társát. Mindig a legmagasabb kifizetéssel járó kombináció része lesz.

Double Stacks Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Double Stacks

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató