Spider-Man

A Spider-Man: Attack of the Green Goblin egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekedő Marvel Mystery jackpottal! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a Pókember képregények világa elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Spider-Man

Játék menete

Ennél a játéknál a nyerővonalak száma nem változtatható, tehát mindig 25 vonalat játszunk meg. Ez a Lines részen látszik is, míg mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 10 centes sortétet állítunk be a 25 vonalra, ekkor a teljes tét 2,5 dollár lesz. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem az Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. A Turbo Mode segítségével az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen írnak részletesen.

Nyereménytáblázat és szimbólumok

Spider-Man nyereménytáblázat

Bónusz funkciók

Ezenkívül több bónusz funkciót is beépítettek a játékba, ilyen a Wild-Bonus és Spidey Snapshot Bonus. A Wild-Bonusnál Pókember megjelenik a képernyőn és véletlenszerűen átfordít 3 szimbólumot WILD-ra, így megnőnek a nyerési esélyek. A Snapshot Bonus esetén Pókember a képernyő tetejéről ugrik rá a kerekekre a fotózáshoz és a téted többszörösét visszakapod (3x-10x között).

Van még két pénzbónusz funkció és három ingyen pörgetés bónusz is a Collection Bonusban. Ez akkor jön elő, ha az 1,3 és 5-ös kerekeken megjelenik a Spider-Man Bonus szimbólum.

A bónuszkör elindításához kattints a Start feliratra. Egy képregény gyűjtemény jelenik meg, melyben mindegyik egy Spider-Man Collection bónuszt vagy ingyenes játékot jelent: Ultimate Fight vagy City Chase funkció, illetve Hot Zone , Rivaling vagy Radioactive ingyenes játékok. A bónusz kiváltásának folytatásához kattints a Start gombra. Ekkor a rendszer megkeveri a képregényeket, és ha a Stop gombra klikkelsz, akkor megkapod a nyeremény funkciót.

Ingyen pörgetések

A Hot Zone 20 ingyen játékot jelent, ilyenkor a tárcsák pörgése közben Pókember átlendülhet a képernyőt pókhálót dobva a tárcsákra és ezzel kijelöli a Hot Zone-okat.

A Rivaling 10 ingyen játékra jogosít fel, kezdeti egyszeres szorzóval.

A Radioactive 15 ingyenes játékot ad, a hármas tárcsára egy új Fekete Pók szimbólum kerül Wildként és aktiválja a Radioactive Spidert.

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

Spider-Man nyerővonalak