Beach Life

A Beach Life egy 20 soros és 5 tárcsás nyerőgép, mely a tengerpartok és strandolás hangulatát teremti meg! Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, a nyerővonalak egyikére, amiért a kifizetési táblázat szerint jár a nyeremény. Ekkor a sortétet többszörözik, az elért nyereményszorzóval! Mindemellett speciális szimbólumok is rendelkezésre állnak és a progresszív jackpot is elvihető!

beach-life

Játék menete

A pörgetés előtt a nyerővonalakat kell kiválasztani, amiket megjátszunk. Ez kétféle módon tehető meg: Fogadás gombbal és a gép szélén lévő színes számokra kattintva. Utóbbi esetén, amikor a például a 15-ös vonalat aktiváljuk, akkor az 1-től 14-ig terjedőek is aktívvá válnak. A Max fogadás az összes sort kiválasztja és automatikusan elindítja a játékot. Amennyiben nem ezt használjuk, akkor a Pörgetéssel indítható a tárcsák forgatása.

Speciális szimbólumok

Azonos szimbólumok kipörgetése a nyeremény feltétele. Vannak speciálisak: wild, szórás és bónusz. A wild egy mosolygós nap, ami minden mást helyettesít (kivéve speciális társait), így kialakítva nyerő kombinációkat. Önmagában is nyerő alakzat lehet, ha például három azonos szerepel belőle egy vonalon, akkor 200-szoros szorzót kapunk. A szórást homokvárak jelképezik, amiknek nem kell nyerővonalon lenniük. Kettő vagy több esetén a teljes tétet szorozzák fel. A harmadik speciális a bónusz, ami egy láda. Ez egy bónuszkört indít el, ahol ládák közül kell választani, attól függően, hogy mennyit forgattunk ki belőle egy aktív vonalra.

Kifizetési táblázat

beach-life-tablazat

Progresszív Jackpot

A kaszinókban játszó felhasználók fogadásainak bizonyos százaléka mindig bekerül egy nyereményalapba. Ez az alap ennek köszönhetően folyamatosan növekszik. Némely játékban a teljes jackpot mellett, egy kisebb része is megnyerhető. Miután elvitték a teljes összeget, újraindul az alapba a gyűjtés, amihez a kaszinók egy kezdőösszeget adnak.


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 2 710 826,58

A következő kaszinóknál elérhető a Beach Life

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató