Jackpot GT

A Jackpot GT-ben 243 féle módon lehet nyerni, tehát nincsenek nyerővonalak, melyek számát módosíthatnánk. Legalább három egyforma szimbólum kell ahhoz, hogy kifizetést érjünk el. Ezeknek a baloldali tárcsától kell kezdődniük, és összefüggőnek kell lenniük. Az egész játék olyan, mintha egy kocsi belsejében ülnénk, és a szimbólumok is ezen téma köré épülnek.

Jackpot GT

Játék menete

A tét beállítása a Total Stake-nél történik, ahol a plusz és mínusz gombok segítségével állíthatjuk be a forgatás során feltett összeget. A játék indítása, tehát a tárcsák pörgetése a Play gombbal kezdhető meg, amit a jobb alsó sarokban találunk. Mint minden rendes autóban, úgy itt is van rádió a Total Win alatt, amin csatornákat válthatunk.

Autós mellékjáték

Vannak megszokott speciális szimbólumok, a wild és a scatter. A wild minden mást helyettesít, míg a scatter ingyenes pörgetéseket ad. Mindezek mellett van egy mellékjáték is, mely során egy autót kell irányítani. Ehhez az egyes tárcsán egy férfi, míg az ötös tárcsán egy női karaktert kell kiforgatni.

Jackpot GT Nyerővonalak