Piggy Pirates

A három kismalac és a farkas története egészen új szintre emelkedik ebben a 40 nyerővonalas játékgépben, melyben azonos szimbólumok forgatás a célunk a nyerősorok valamelyikére. Kifizetési táblázatot, illetve minden egyéb információt a súgóban találhatunk. Vannak például speciális szimbólumok, amikről bővebb tájékoztatást adnak.

Piggy Pirates

Játék menete

A pörgetés előtt érdemes meghatározni a tétet, tehát azt a pénzösszeget, amit egyetlen forgatás során levonnak a számlánkról. Ezt a total stake részen tehetjük meg, ahol a plusz és mínusz gombok segítségével módosíthatjuk az összeget. Emellett van az automata mód is, egy magától működő lehetőség, előre meghatározott számú játékkörig tart. Ennél akár veszteségi limitet is megadhatunk, aminek elérése esetén az automata mód leáll. A játék indítása a környíllal történik.

Szimbólumok kellenek

A játék célja, azonos alakzatok kiforgatása. Ha például öt kincsesládát forgatunk ki a nyerővonalak valamelyikére, akkor a sortét 200-szorosa lesz a nyereményünk. Vannak speciális szimbólumok is, amik egyedi tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen például a wild, ami minden mást helyettesíthet, de önmagában is nyerő kombinációt alkothat, amennyiben hat darabot sikerül belőle kiforgatni.

Piggy Pirates Nyereménytáblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Piggy Pirates

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató