Stellar Jackpots With Dolphin Gold

Ha szereted a tengeri világot és élőlényeit, akkor ezt a 40 soros nyerőgépet neked találták ki. Ráják, teknősök és csikóhalak kiforgatásával nyerhetsz, abban az esetben, ha legalább három egyformát kiforgatsz a nyerővonalakra. Az azonos szimbólumok sorozatának a baloldali tárcsától kell kezdődniük, és összefüggőnek kell lenniük.

Stellar Jackpots With Dolphin Gold

Játék menete

A tétet a baloldali tárcsa alatt lehet a fel és le nyilakkal módosítani. A jobb felső sarokban lehet állítani azon, hogy mekkora léptékkel változzon a tét. Ha megvagyunk a tét megadásával, jöhet a pörgetés, amit a sárga körben lévő zöld jobbra mutató háromszöggel lehet megtenni. A magyar nyelvű felületnek és a súgó résznek köszönhetően mindenről olvashatunk részletesen is.

Speciális szimbólumok

A kék delfin minden más szimbólumot helyettesít, így létrehozva nyerő kombinációkat. Minden helyettesített nyeremény dupla! Az arany delfin is wild, tehát ugyanúgy jokerként funkciónál, a kék delfint értelemszerűen nem tudja helyettesíteni. Csak kettes, hármas, négyes és ötös tárcsákon jelenik meg.

Stellar Jackpots With Dolphin Gold Szimbólumok