The Incredible Hulk

A The Incredible Hulk egy 50 vonalas nyerőgép, 5 forgó tárcsával és folyamatosan növekvő Marvel Mystery jackpottal! Képi világának köszönhetően a Hulk című képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket, bónuszjátékot eredményeznek.

The Incredible Hulk

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték lehet kiválasztani (1, 2, 5 és 10 cent). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Fogadás soronként gomb segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Sorokra kattintva tehetjük meg. A Max Fogadás az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és speciális szimbólumok

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Max fogadást, vagy Auto Startot használtuk, akkor a Pörgetéssel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. Van, amelyik helyettesíti a többit, így kialakítva nyerő kombinációkat, de vannak olyanok is, amik ingyenes pörgetéseket adnak, illetve bónuszjátékot indítanak el extra nyereményekért. Bővebben az Infóra klikkelve írnak róluk.

Kifizetési táblázat

The Incredible Hulk Kifizetés

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

The Incredible Hulk Nyerővonalak