Deal or No Deal

A Deal or No Deal egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol a népszerű tévés vetélkedő képei elevenednek meg előttünk. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, a nyerővonalak egyikére, amiért a kifizetési táblázat szerint jár a nyeremény. Ekkor a sortétet többszörözik, az elért nyereményszorzóval! Mindemellett speciális szimbólumok is rendelkezésre állnak és a progresszív jackpot is elvihető!

deal-or-no-deal

Játék menete

A sortét meghatározása a Bet per Lines alatt történik. A pörgetés előtt még a nyerővonalakat is ki kell választani, amiket megjátszunk. Ez kétféle módon tehető meg: Lines alatt a nyilakkal és a gép szélén lévő színes számokra kattintva. Utóbbi esetén, amikor a például a 15-ös vonalat aktiváljuk, akkor az 1-től 14-ig terjedőek is aktívvá válnak. A Max Bet az összes sort kiválasztja és automatikusan elindítja a játékot. Amennyiben nem ezt használjuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák forgatása.

Progresszív Jackpot

A kaszinókban játszó felhasználók fogadásainak bizonyos százaléka mindig bekerül egy nyereményalapba. Ez az alap ennek köszönhetően folyamatosan növekszik. Némely játékban a teljes jackpot mellett, egy kisebb része is megnyerhető. Miután elvitték a teljes összeget, újraindul az alapba a gyűjtés, amihez a kaszinók egy kezdőösszeget adnak.

Kifizetési táblázatok

dond-tablazat

dond-tablazat2


A következő kaszinóknál elérhető a Deal or No Deal

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató