Thrill Seekers

A Thrill Seekers egy 50 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép. Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően egy vidámparkban érezhetjük magunkat a játék során. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek extra nyereményekhez juttatnak.

Thrill Seekers

Játék menete

Az alsó sor jobb szélén az érme érték lehet beállítani a plusz/mínusszal. Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Fogadás gomb segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Sorokra kattintva tehetjük meg, amiből kétféle van: eggyel és öttel növelő. A Max Fogadás az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat.

Pörgetés

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Max fogadást használtuk, akkor a Pörgetéssel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. A kalapács bónuszkört indít el, a Wild minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a speciálisakat. Ez önmagában is nyerő kombinációt alkothat, amennyiben egy vonalon legalább kettő van belőle. A jeggyel pedig ingyenes pörgetéseket lehet szerezni.

Kifizetési táblázat

Thrill Seekers Kifizetés