Iron Man 3

Az Iron Man 3 egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekvő Marvel Mystery jackpottal! Képi világának köszönhetően a Vasember című film elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

iron-man3

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 25-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. Például 25 nyerővonalat játszunk meg 2 centtel, ekkor a teljes tét 50 cent lesz. A Bet Maxra kattintva maximális sorral elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés.

Kifizetési táblázat

iron-man3-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál egy fénylő háromszög, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a speciálisakat, így létrehozva nyerő kombinációkat. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon három vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót kapjuk utána. A szórást az Iron Man felirat jelképezi. Ebből hármat, vagy annál többet kiforgatva a teljes tét szorzódik fel, a kifizetési táblázat szerint. Nem kell nyerővonalon lenniük. Amennyiben három, vagy annál több szerepel a tárcsákon a forgatás után, akkor ingyenes játékok kezdődnek.

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

iron-man3-nyerovonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38