Gladiator

A Gladiator egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekedő jackpottal! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a Gladiátor film elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

gladiator

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték kell kiválasztani (1, 2, 5 és 10 cent stb.). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Bet per line segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Lines gombra kattintva tehetjük meg. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és duplázás

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Bet Maxot használtuk, akkor a Spinnel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. A Wild helyettesíti a többit, a Scatter ingyenes játékokhoz juttat. Nyertes sor pörgetése után a Gamble aktiválódik. Ekkor a megszerzett nyereményt tehetjük kockára. Ha nem kívánunk élni a lehetőséggel, a Collectre klikkeljünk.

Kifizetési táblázat

gladiator-tablazat

Nyerővonalak

gladiator-nyerovonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 854 887,32

A következő kaszinóknál elérhető a Gladiator

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató