Wolverine

A Wolverine egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekedő Marvel Mystery jackpottal! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a Wolverine képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Wolverine

Játék menete

Ennél a játéknál a nyerővonalak száma nem változtatható, tehát mindig 25 vonalat játszunk meg. Ez a Lines részen látszik is, míg mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 10 centes sortétet állítunk be. Ekkor a játék mind a 25 vonalára ennyit teszünk, tehát a teljes tét 2.5 dollár lesz. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem az Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. A Turbo Mode segítségével az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen írnak részletesen.

Kifizetési táblázat

Wolverine Kifizetés

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

Wolverine Nyerővonalak