Playtech

Az 1999-ben alapított Playtech manapság a világ legnagyobb online kaszinójáték szoftver fejlesztői közé tartozik, 2006-tól pedig már a londoni értéktőzsdén is jelen van.

A Man szigeten alapított cég nem csak az online kaszinóvilágnak fejleszt játékokat, hanem az ő tulajdonában van a világ legnagyobb pókerhálozata, az iPoker is, de aktívan részt vesz a szerencsejáték egyéb területein is (sportfogadás, bingó stb.), úgy online, mint offline.

A több, mint 3.500 alkalmazottal rendelkező Playtech, olyan neves online kaszinótermekkel működik együtt, mint pl. a bet365 kaszinó, betfair kaszinó, illetve a paddypower, s mindez a minőségi fejlesztéseknek köszönhető. 

Playtech

Játékkínálatuk változatos (pl. híres képregények alapján fejlesztett nyerőgépek: X-Men, Iron Man, The Incredible Hulk), a grafika lenyűgőző, s számos játék egy-egy történettel is rendelkezik, melynek következtében az az érzésünk, mintha mi is részesei lennénk az adott sztorinak. Mindebben részt vehetünk valós pénzzel, de akár ingyen is.

A játékok nagy része beépített, böngészőben játszható, nem szükséges a szoftver letöltése.

A játék korrektségében nem kételkedhetünk, hisz a Playtech által fejlesztett játékok folyamatos ellenőrzés alatt állnak, nemzetközileg elismert, független tesztelő vállalatok által.

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
5.0 32Red 4x 32 000 Ft bónusz + 32 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató