Top Trumps World Footbal Stars 2014

A Top Trumps World Football Stars 2014 elhozza neked a labdarúgás legnagyobb alakjait! Rooney, Messi vagy épp Cristiano Ronaldo segítségével nyerhetsz ennél a 15 soros és 5 tárcsás nyerőgépnél, ahol azonos szimbólumok kiforgatása a cél, az általad beállított nyerővonalak egyikére. Szerencsés esetben a feltett tét 5000-szerese is megnyerhető!

Top Trumps 2014

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték kell kiválasztani (1, 2, 5 és 10 cent). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Bet per line segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Lines gombra kattintva tehetjük meg. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és duplázás

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Bet Maxot használtuk, akkor a Spinnel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. A Wild helyettesíti a többit, a Scatter ingyenes játékokhoz juttat. Nyertes sor pörgetése után a Gamble aktiválódik. Ekkor a megszerzett nyereményt tehetjük kockára. Ha nem kívánunk élni a lehetőséggel, a Collectre klikkeljünk.

Nyerővonalak

TT nyerővonalak

Kifizetési táblázat

TT szimbólumok