Aloha Cluster Pays

Az Aloha Cluster Pays egy 6 tárcsás játékgép, egyedi Cluster Pays rendszerrel. Nincsenek nyerővonalak, vannak helyettük szimbólumcsoportok, illetve extra nyerési lehetőségek, mint például a Substitution, Symbol, Sticky Win Re-Spins és Free Spins with Symbol Drop. A nyereményhez a szimbólumoknak egymás mellé kell kerülniük.

Aloha Cluster Plays

Játék menete

Attól függetlenül, hogy nem egy megszokott nyerőgépről van szó, a tét beállítása itt is fontos. Ezt két lépésben lehet megtenni. Egyrészt a Szintet kell meghatározni, ami egytől egészen tízig módosítható. Másrészt az Érme értékét kell beállítani, ami lehet 1 cent, vagy akár 5 dollár is. Ezt követően már csak pörgetni kell, és a reménykedni, hogy a Cluster Pays alapján nyereményt érünk el.

Extra játékmódok

A Substitution Symbol a mellette lévő szimbólummá alakul. Bárhol megjelenhet a tárcsákon, és a Free Spint nem helyettesíthetik. A Free Spin szimbólumból legalább hármat kell kapni ahhoz, hogy ingyenes köröknek örülhessünk. 3 jel esetén 9 ingyenes kör a jutalom, a maximális pedig a 6 Free Spin, melynél 12 tét nélküli kör következik.

Aloha Cluster Plays Kifizetési értékek

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Aloha Cluster Pays

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató