Attraction

Az Attraction a feltalálók és kísérleti laboratóriumok világát hozza el! A játék nem kínál sok nyerővonalat, de a hangulatvilág annál színesebb. A nyerőkombinációknál érdemes tudni, hogy a baloldaltól kell kezdődniük, ahhoz, hogy érvényesek legyenek! Extra szimbólumok is vannak!

Attraction

Játék menete

Mindössze 10 nyerővonal van a játékban, melyek száma nem módosítható. A fix 10 vonalat az Infó részen is megnézhetjük, ami a játék kezelőfelületéhez hasonlóan, teljesen magyar nyelvű. A tét megadásához a Szintet és az Érme értékét kell beállítani. Összesen 10 szint érhető el. Amikor növeljük a szintet, akkor minden egyes sorra, plusz egy-egy érmét rakunk fel. Az érmeérték maximálisan 2 dollár lehet, és beállítása hasonlóan történik a Szinthez képest, tehát jobb és bal irányba mutató nyilak segítségével. A játék indítása a középen található, zöld hátterű környíllal történik.

Kifizetési táblázat

Attraction Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.