Twin Spin

A Twin Spin egy 5 tárcsás nyerőgép, nem kevesebb, mint 243 nyerési móddal. Ahhoz kifizetést érjünk el, három vagy több egymás melletti tárcsán kell megjelenniük azonos szimbólumoknak. Mindig csak a leghosszabb kombinációt fizetik ki, melyekről bővebben a kifizetési táblázatban lehet olvasni.

Twin Spin

Játék menete

Két beállítási lehetőség vár ránk a játék kezdetén. Egyrészt a Szintet kell megadni, másrészt az Érme értékét. A Szint azt határozza meg, hogy az egyes sorokra mennyi érme kerül, míg az Érme értéke nevéből adódóan a sorokra felkerülő érmére vonatkozik. Ha például 4-es szinten játszunk, 10 centes érmével, akkor összesen 10 dollár lesz a tét.

Automata és max tétes játék

A játékban nyerővonalak nincsenek, helyettük 243 nyerési mód érhető el. Van lehetőség automata játékra, melynél előre beállíthatjuk, hogy mennyi pörgetés menjen le, a mi aktív részvételünk nélkül. A Max tét is elindítja a tárcsák pörgetését, viszont érdemes vigyázni vele, mert a Tét szintjét a legnagyobbra állítja, és rögtön elindulnak a tárcsák, tehát levonja a pénzt.

Twin Spin Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Twin Spin

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató