Bet365 kaszinó

A Bet365 kaszinó magyar nyelvű felülettel és ügyfélszolgálattal rendelkezik. Hatalmas játékkínálatában többféle rulettet, nyerőgépet, asztali játékot, sorsjegyet, kenót és kártyajátékot találunk. Az Élő Kaszinó részlegen a csinos krupiék élő videókapcsolattal várják a játékosokat. Böngészőben, illetve a kaszinós alkalmazásuknak köszönhetően, mobiltelefonról vagy akár táblagépről is szerencsét próbálhatunk!

*****-
4.8 az 5-ből, 10 értékelés
Regisztrálj most 18+ Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Bet365 kaszinó útmutató

  •  Bet365 kaszinó kezdőlap
  •  Bet365 kaszinó
  • Bet365 élő rulett
  • Bet365 kaszinó élő osztós blackjack
  • Iron Man3 nyerőgép

A bet365 az Egyesült Királyság egyik legnagyobb magánvállalata, mely több, mint 22 millió felhasználóval rendelkezik, több mint 200 országból.
A vállalat fő profilja a sportfogadás, viszont a kaszinó, a póker, a tőzsde, illetve az ügyességi játékok is már egy jó ideje a nyújtott szolgáltatások közt szerepelnek.

A bet365 egyszámlás rendszert használ, ami azt jelenti, hogy ugyanazzal a számlával beléphetsz úgy a kaszinó részlegre, mint pl. a sportfogadás részlegre, az egyenleged pedig utalhatod az egyik helyről a másikra és fordítva.

Regisztráció

A Regisztráció gombot a bejelentkezési mezők alatt találjuk. Személyes adatokat kérnek, mint például név és lakcím, melyeket pontosan adjunk meg, mivel a későbbiekben személyazonosságunkat igazolni kell, az Ügyfélazonosító folyamat során. Érdemes jól megjegyezni, vagy épp felírni, a négyjegyű biztonsági számot is, amit a regisztrálás során megadunk, hisz amikor az ügyfélszolgálattal felvesszük a kapcsolatot, akkor azt mindig igénylik.

Befizetés

Az oldalra belépve a felhasználónév alatt látható az aktuális egyenlegünk, amit a kaszinózás során tétként használhatunk fel. Ennek feltöltésére az alábbi befizetési módok állnak rendelkezésünkre: Skrill, Neteller, paysafecard, entropay, csekk, banki átutalás és hitel-, vagy bankkártya. Fontos, hogy a kártyabirtokos nevének meg kell egyeznie a bet365-nél regisztrált névvel, ellenkező esetben zárolhatják a számlát. Ez igaz az összes fizetési módra, beleértve az elektronikus pénztárcákat is, mint például a Skrill vagy Neteller.

Minden befizetési eszköz általi tranzakció ingyenes (a kaszinó nem számol fel extra költséget), viszont a bankok részéről felmerülhetnek tranzakciós díjak, ezekről pedig a pénzintézetekben kell tájékozódni. Banki átutalásnál a "Közlemény" rovatba ne felejtsük el beírni a felhasználónevünket! Az utalás minimum 2 napot vesz igénybe és az összeg beérkezéséről e-mailben értesítenek. Ennek a fizetési módnak van egy gyorsított (úgynevezett Fast Bank Transfer változata), amikor egy napra is lecsökkenthető az átfutási idő.

Kifizetés

Nyereményünk felvételére több kifizetési lehetőség közül választhatunk. Arra érdemes figyelni, hogy a legtöbb fizetési eszközre igaz, hogy amiről feltöltöttük a számlánkat, csak ugyanoda lehet kikérni a nyereményt. Például Skrilles befizetés esetén, a kifizetést is csak oda igényelhetjük. Az alábbiak állnak rendelkezésünkre: VISA, Skrill, Neteller, entropay, csekk és banki átutalás. A kifizetés online pénztárcák esetén egy nap alatt megtörténik, a banki átutalás pedig minimum két munkanapot igényel.

Játékkínálat

A megszokott játékok nem maradhatnak ki a bet365 kínálatából sem: videópókerek, nyerőgépek, rulettek, kocka-, és kártyajátékok számos verzióban állnak rendelkezésünkre. Nyerőgépekből például több mint 100 félét próbálhatunk ki. Vannak játékok, melyeknél fix összegű, vagy épp folyamatosan növekvő Jackpotot is lehet nyerni. Az élő részlegen a krupiékkal és a játékostársakkal beszélgethetünk, az otthonunkba hozva ezzel a kaszinózás élményét. A krupiéknak akár borravalóval is kedveskedhetünk.

Elérhetőségek

  • Email: support-hun@customerservices365.com
  • Telefonszám: 00800 12 365 365 (ingyenes, vezetékes telefonról)
  • Magyar live chat: Minden nap 10:00-01:00

Elérhető kaszinójátékok

 JátékTétekSzoftver platform
 Deuces Wild-Playtech
 JátékTétekSzoftver platform
 Élő Rulett-Változó
 Élő Blackjack-Változó
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 Baccarat  
 Blackjack  
 Blackjack Surrender1-50 euró, 25 euróVáltozó
 JátékTétekSzoftver platform
 Rulett  
 Francia Rulett-Változó