Élő Rulett

Az élő rulett valódi asztallal és gyönyörű osztóhölgyekkel vár téged. Természetesen a szabályok itt sem változnak, arra kell fogadni, hogy hol fog megállni a golyó a rulettkerék egyes mezői közül. Tehetünk fel pénzt a pirosra, vagy épp a feketére, de akár a nehezebb utat is választhatjuk és a számok pontos értékét is megtippelhetjük!

Élő Rulett

Játék menete

A pörgetések folyamatosan zajlanak, így elképzelhető, hogy egy éppen már zajló játékhoz csatlakozunk. Ekkor a következő pörgetést megvárva, már játszhatunk is. A többi ruletthez hasonlóan, itt is azt kell megtippelni, hogy a golyó melyik számon áll meg. Különböző értékű zsetonokat találunk az asztalon, melyek segítségével tehetjük meg tétjeinket. A rulett kerék mellett a pörgetések története is megjelenik, amelyet akár fel is használhatunk a tippeléshez.

Kétféle tétet különítenek el a rulettnél: belső és külső. Amikor számokra tesszük a pénzünket, az belső fogadásnak minősül, míg a külsőnél több szám esetén is nyerhetünk, például piros/fekete vagy páros/páratlan. A téteket a játék alján található zsetonkészlet segítségével határozhatjuk meg.

Fogadási lehetőségek

Piros vagy fekete: mindegyik színhez 18-18 szám tartozik, a nulla különállónak minősül. Találat esetén duplázza a tétet.

Páros vagy páratlan: az even jelenti a párost, az odd pedig a páratlant. A nulla nem tartozik egyikhez sem. Találat esetén duplázza a tétet.

Alacsony vagy magas: két intervallumra oszlanak a számok. Az alacsony 1-től 18-ig tart, míg a magas 19-től 36-ig. Nem része egyiknek sem a nulla. Találat esetén duplázza a tétet.

Számfogadás: összesen 37 választási lehetőség van, beleértve a nullát. Találat esetén a tét 35-szörösét fizeti.

Split (felező): lehetőség van két számot is megjátszani, ha a kettő határvonalára tesszük a zsetont. Találat esetén a tét 17-szeresét fizeti.

Street (utca): három számot foglal magába, például 1-2-3. Úgy tudjuk ezt megjátszani, hogy a zsetont a belső és külső fogadásokat elválasztó vonalra helyezzük. Találat esetén a tét 11-szeresét fizeti.

Corner (sarok): négy számra történő fogadás, oly módon, hogy a négy szám közös sarkára tesszük a zsetont. Találat esetén a tét 8-szorosát fizeti.

Line (sor): hat számot foglal magába, például 1-2-3-4-5-6. Úgy tudjuk ezt megjátszani, hogy a zsetont a belső és külső fogadásokat elválasztó vonalon, két utca közös sarkára tesszük. Találat esetén a tét 5-szörösét fizeti.

Oszlop: az asztalon található 2:1 feliratra kell helyezni a zsetont, mellyel egy egész számsort játszunk meg, amik közül egyik sem tartalmazza a nullát. Találat esetén triplázza a tétet.

Tucat: három intervallumra oszlanak a számok. Az első tucat 1-től 12-ig, a második 13-től 24-ig tart, míg az utolsó 25-től 36-ig. Nem része egyiknek sem a nulla. Találat esetén triplázza a tétet.


A következő kaszinóknál elérhető az Élő Rulett

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató