Élő Blackjack

Az Élő Blackjack a nappalinkba hozza el a kaszinózás élményét, ki sem kell otthonról mozdulnunk, hogy élő videós kapcsolaton keresztül blackjacket, azaz huszonegyet játszhassunk. Valódi asztalokon zajlik a játék, összesen nyolc pakli kártyával. Amikor megközelítőleg már csak 4 pakli van hátra, akkor kerül sor a kártyák megkeverésére. A megszokott szabályok élnek, de mellékfogadásokkal még izgalmasabbá tehetjük a játékot!

Élő Blackjack

Játék menete

A Blackjack (magyarul 21-ezés) célja, hogy a kiosztott lapjaink összértékével közelebb kerüljünk a 21-hez, mint az osztó. A figurás lapok, tehát a bubi, dáma és király 10-et érnek, az ász pedig 11-et vagy 1-et. Vannak még a számozott lapok (2-től 10-ig), amiknek értéke a rajtuk szereplő névérték. A téteket a játék alján szereplő zsetonok segítségével lehet meghatározni. Ezt követően két lapot osztanak, mely után az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

Oldalfogadás és borravaló

A blackjack mellett mellékfogadásokkal tehetjük izgalmasabbá a játékot. Arra lehet fogadni, hogy az osztó vagy a mi első két kártyánk párt fog-e alkotni. Nem ennyire egyszerű azért a történet, hiszen van tökéletes, egy színű és piros/fekete pár. Utóbbi kettő neve árulkodó, különösebb magyarázatra nem szorul. A tökéletes pár akkor jön létre, amikor nekünk vagy az osztónak leosztott első két kártya egy színű lesz és egy szimbólumot tartalmaz. Amennyiben szimpatikus számunkra az osztó, akkor lehetőség van borravalót adni neki, a Borravaló feliratú nyílásnál.


A következő kaszinóknál elérhető az Élő Blackjack

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató