Élő három lapos póker

Az Élő három lapos póker (angolul 3 Card Poker) célja az, hogy a kiosztott három lapból erősebb kombinációt alakítsunk ki, mint az osztó. Az élő videókapcsolatnak köszönhetően ezt valódi krupiék ellen kell végrehajtanunk, akikkel a chaten akár beszélgethetünk is! A paklit minden leosztás után keverik és lényeges különbség a többi pókerfajtához képest, hogy itt a sor többet ér, mint a flöss!

Élő három lapos póker

Játék menete

A három lapos póker, mint minden más játék, a tétek meghatározásával kezdődik. Az ante lényegében az alaptétet jelenti, míg két extra lehetőségre is tehetünk zsetont: Pair Plus és 6 Card Bonus. Ez a kettő opcionális, tehát szabadon választható, míg az ante kötelező. A Pair Plus esetében a saját lapjainkra fogadunk és a kifizetés attól függetlenül történik, hogy mi lesz a játék végkimenetele. A kifizetést a Súgóban találjuk, például a pár dupláz, míg a színsor 40-szeres pénzt fizet. A 6 Card Bonusnál arra fogadunk, hogy az osztó és a mi lapjainkból kialakított ötlapos pókerkéz minimum egy drillt fog alkotni.

Az Ante tét elhelyezése után kerülnek kiosztásra a lapok. Két lehetőség közül kell választani: Play vagy Dobás. Utóbbi esetén a lapot eldobjuk, az ante elveszik, de a Pair Plus és 6 Card Bonus kifizetésre kerülhet. Amennyiben a Play-re kattintunk, tehát a további játékra, akkor az antenak megfelelő összeget levonnak a számlánkról.

Kialakítható lapkombinációk csökkenő erősorrendben


A következő kaszinóknál elérhető az Élő három lapos póker

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató