Élő Baccarat

Az Élő Baccarat játéknál egy kaszinóban érezhetjük magunkat, hiszen a videós kapcsolatnak köszönhetően láthatjuk a csinos osztót. Természetesen a játék szabályai változatlanok élő esetén, tehát a cél ennél is az, hogy 9-hez legközelebbi pontértéket gyűjtsünk be. Nyolc paklival játsszák, és összesen heten ülhetnek le az asztalhoz. Keverésre akkor kerül sor, amikor már csak 2 pakli van hátra.

Élő Baccarat

Játék menete

El kell dönteni, hogy a játékosra, bankra vagy döntetlenre fogadunk. Előbbi két esetnél a tét duplázásra kerül (a bank győzelménél 5 % jutalékot levonnak), míg utóbbi, tehát döntetlen esetén a tét 8-szorosát lehet megnyerni. Minden tízet érő lap (10, J, Q, K) nullának számít, az ászok egyet érnek, míg a 2-től 9-ig terjedő kártyák a rajtuk szereplő névértékkel játszanak.

Harmadik lap

Alapjáraton a bank és a játékos is két lapot kap. Amennyiben a játékos első két kártyájának értéke 0 és 5 között van, akkor egy harmadik lapot kap. Ennél nagyobb értéknél viszont megáll két kártyánál. Az osztó esetében a harmadik lapnál kissé bonyolultabb a helyzet, ezt mutatja be a következő táblázat. Ha bármelyik játékos és/vagy az osztó 8 vagy 9 összesítéssel rendelkezik az első két lapja után, akkor mindketten megállnak. Ez a szabály minden mást felülír.

Az első két lap értéke Húz, ha a játékos harmadik lapja a következő: Nem húz, ha a játékos harmadik lapja a következő:
0,1 vagy 2 Mindig húz egy lapot -
3 0,1,2,3,4,5,6,7 vagy 9 8
4 2,3,4,5,6 vagy 7 0,1,8 vagy 9
5 4,5,6 vagy 7 0,1,2,3,8 vagy 9
6 6 vagy 7 0,1,2,3,4,5,8 vagy 9
7 Mindig megáll -
8 vagy 9 A játékos nem húzhat A játékos nem húzhat

 

Oldaltétek

A végkimenetelre történő fogadás mellett, úgynevezett mellékfogadásokat is lehet kötni. Itt lehetőség van például párra tippelni. Ekkor arra tesszük fel a pénzünket, hogy az osztó vagy a játékos első két lapja párt fog alkotni. További lehetőség a nagy és kicsi, ami a játék során kihúzott kártyalapok számára vonatkozik. Kicsinek számít a négy kártyával befejeződő játék, míg nagynál a lapok száma öt vagy hat.


A következő kaszinóknál elérhető az Élő Baccarat

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató