NetEnt

A svédországi NetEnt a világ legnagyobb online kaszinó játékszoftver fejlesztő cégei közé tartozik, melyet 1996-ban alapítottak, s jelen van a stockholmi értéktőzsdén.

A szerencsejáték iparág egyik legrégebbi játékszoftver fejlesztője több, mint 500 alkalmazottal, illetve Európa szerte több irodával rendelkezik, s a hivatásuk, hogy minőségi játékokat fejlesszenek megrendelőik számára, melyek közt olyan online kaszinótermek is szerepelnek, mint az Unibet kaszinó, a Betsson kaszinó, vagy akár a Sportingbet kaszinó, de megemlíthetjük azt is, hogy a bet365 csoport egy exkluzív részleget indított a NetEnt-es játékoknak, s ez nem más, mint a Bet365 Vegas.

Netent

A NetEnt játékkínálata bőséges, köztük a legismertebb nyerőgépek (Gonzo's Quest, South Park, Starburst, Mega Fortune stb.) mellett asztali játékokat, videópókereket, kaparós sorsjegyeket, illetve egyéb kisebb játékokat is találunk.
Pozitiv dologként könyvelhetjük el, hogy a fent említettek, böngészőbe beépített játékok, így nincs szükségünk külön letölteni a szoftvert, s a grafika így is kiváló minőségű.

Összeségében egy megbizható, jó minőségű játékszoftver fejlesztő a NetEnt, s csak ajánlani tudjuk azon kaszinókat amelyek az ők játékaikat kínálják.

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
5.0 32Red 4x 32 000 Ft bónusz + 32 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató