Top Cat

A Top Cat 20 soros és 5 tárcsás nyerőgép, melyben azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Mindig csak a legnagyobb nyerő kombinációt fizetik ki az egyes vonalakon, melyeknek a baloldali tárcsától kell kezdődniük. A tárcsákon a népszerű macskás rajzfilmsorozat szereplői jelennek meg, sőt mit több, meg is szólalnak!

Top Cat

Játék menete

A játék meglehetősen egyszerűen működik, egyetlen beállítási lehetőség van a pörgetés előtt. A tárcsák mellett balra van egy fel és lefelé mutató nyíl, melyekkel a tétet határozhatjuk meg. Mivel a nyerősorok száma fix, ezek után jöhet is a pörgetés, a környíllal. A jobb alsó sarokban automata mód is elérhető, a nagy mennyiségben játszók számára.

Wild szimbólumok

A wild szimbólum segíthet nyerő kombinációkat kialakítani: bármely szimbólumot helyettesíthet. A wild szimbólum nem helyettesíthet scatter szimbólumot vagy bónusz szimbólumot. Wild szimbólumok: Vizes, Csücsök zongora, Cövek (szimpla vagy egész tárcsa) és Hot dog. Minden soron csak a legnagyobb nyeremény lesz kifizetve.

Top Cat Kifizetési Táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Top Cat

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató