Everybody`s Jackpot

Az Everybody’s Jackpot egy 8 vonalas és 3 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok kipörgetése a cél, a nyerővonalak egyikére, amiért a kifizetési táblázat szerint jár a nyeremény. Ekkor a sortétet többszörözik, az elért nyereményszorzóval! Mindemellett speciális szimbólumok is rendelkezésre állnak és a progresszív jackpot is elvihető!

everybodys-jackpot

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, mindig 8 vonallal játszunk. A vonaltét beállítása a Line Bet résznél történik, a plusz és mínusz gombokkal. Mindezek után a Spinnel indítható a pörgetés. Lehetséges automata játékot is indítani, az Auto Play segítségével. Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, melyek között speciálisakat is találhatunk. Erről bővebben az Info részen olvashatunk.

Jackpot nyeremény

A játék szélén hat szintes, jogosultságot mérő rész látható. Ez jelzi, hogy mekkora értékben kell még fogadni ahhoz, hogy legyen esélyünk a jackpotra. Ezután a jackpotot véletlenszerűen lehet kipörgetni, aminek 70 %-át az a játékos kapja, aki előhozta. A maradék 30 %-ot szétosztják a jogosultságot elérők között, tehát akik 24 óra leforgása alatt, legalább 50 euró értékben játszottak.

Kifizetési táblázat

everybodys-jackpot-tablazat


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 139 909,99

A következő kaszinóknál elérhető a Everybody`s Jackpot

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató