Iron Man

Az Iron Man egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekvő Marvel Mystery jackpottal! Képi világának köszönhetően az Iron Man című képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Iron Man

Játék menete

A Sorok gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 25-ig módosítható. Mellette van a Fogadás Soronként, aminél a vonaltétet határozhatjuk meg. Ezzel lényegében a sorokra feltett érmék számát módosítjuk, melyek értékét az Info felett lehet kiválasztani. Mindezek után nincs más teendő, mint a Pörgetéssel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Max Fogadás megjátssza az összes sort, az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék!

Nyereménytáblázat és szimbólumok

Iron Man szimbólumok

Iron Man és logók

A tárcsákon két Iron Mant láthatunk, melyek külön-külön átlagos szimbólumként működnek, tehát ha nyerővonalon megjelenik belőlük legalább kettő, akkor a kifizetési táblázat szerinti szorzót kapjuk meg. Emellett azonban ki tudják egészíteni egymást, az erre vonatkozó szorzókat jelenti a Kevert kifizetés. További speciális tulajdonságuk, hogy ha a kettes, hármas és négyes tárcsán lefedik az egyiket teljesen, tehát mindhárom sorban csak ezek vannak az adott tárcsán, akkor wild szimbólummá válnak. Ez azt jelenti, hogy minden mást helyettesítenek, kivéve a szórást.

Szórás szimbólum

Ennél a nyerőgépnél a szórást az Iron Man logó jelképezi. Ennek nem szükséges nyerővonalon szerepelnie ahhoz, hogy a teljes tétet többszörözze a kifizetési táblázat szerint. Kettő esetén a tét visszajár, míg három vagy többnél a felszorzás mellett a Rakétatámadás bónuszjátékot is elindítják. E játék során Iron Man szerepébe bújva extra nyereményeket lehet szerezni.

Bónusz funkciók

A Rakétatámadás bónusz játékkör bármely tárcsán megjelenő 3 vagy több Iron Man logo kiforgatásáért jár, ilyenkor a Click to Start gombra kell kattintani a bónuszkör megkezdéséhez. Lehet nyerni készpénzt, ingyen játékot, ingyen szorzót és egy kibővitett Wildot is.

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

Iron Man nyerővonalak