Monty Python's Spamalot

A Spamalot egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép. A Gyalog galopp című film elevenedik meg előttünk, a játék képi világának és hanghatásainak köszönhetően. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakon! A speciális alakzatoknak köszönhetően ingyenes körökhöz és extra nyereményekhez lehet jutni!

spamalot

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve indulhat a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból három egyformára van szükség, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Progresszív Jackpot

A Jackpot Game szimbólum csak és kizárólag a hármas tárcsán szerepel, és a főjátékban nem is jelenik meg, csak az ingyenes játékok alatt. Öt ilyen szimbólummal lehet aktíválni a Holy Grail Jackpot játékot, ahol a folyamatosan növekvő nyeremény elvihető!

Kifizetési táblázat

spamalot-tablazat

Nyerővonalak

spamalot-nyerovonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 1 572 091,90

A következő kaszinóknál elérhető a Monty Python's Spamalot

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató