Captain`s Treasure

A Captain’s Treasure egy 9 vonalas és öttárcsás nyerőgép. A játék célja, hogy a tárcsákat forgatva azonos szimbólumokat pörgessünk ki. A feltett tétünknek akár több ezerszeresét is megnyerhetjük, érdemes tehát egy próbát tenni vele!

Captain’s Treasure

Játék menete

A sortét meghatározása a plusz/mínusz gombokkal történik. Ezt az összeget az egyes nyerővonalakra tesszük fel. 9 érme küldhető a játékba, amiknek a számát az Egy fogadással lehet növelni. Ezzel lényegében a nyerővonalakat választjuk ki, tehát ezért lehetséges maximum 9 érmét a gépbe rakni, hiszen ennyi a nyerővonalak száma is. Ha nem kívánunk az érmékkel bajlódni, akkor a Max fogadásra kattintva, a maximális érmeszámmal automatikusan elindul a játék. Egyéb esetben a Pörgetést kell használni.

Wild és Szórás szimbólum

A wild szimbólum ebben a játékban egy kapitányt ábrázol, ami az összes szimbólumot helyettesíti, tehát jokerként funkcionál. Emellett ha egy vonalon lévő nyertes kombináció része, akkor megduplázza az érte járó nyereményt. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsákon jelenik meg. További speciális szimbólum a szórás, ami egy kincsesláda. 2-nél több darabot kell belőle szerezni és a teljes tétet szorozza fel.

Kifizetési táblázat

Captain’s Treasure Kifizetés


A következő kaszinóknál elérhető a Captain`s Treasure

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató