Minirulett

A Minirulett a klasszikus rulett kisebbített változata, olyan mintha a kisöccse lenne. Csak 13 számra lehet pénzt feltenni, beleértve a nullát is. A hagyományos fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre, mint például a piros és fekete, vagy a páros és páratlan. Ha túl soknak találtad a Minirulett 37 számos nagytestvérét, akkor mindenképp próbáld ki!

mini-roulette

Játék menete

Kétféle limittel érhető el a játék: 20/200 dollár és 0.50/500 dollár. Miután választottunk ezek közül, rögtön az asztalnál találjuk magunkat, pörgő kerékkel. A többi ruletthez hasonlóan, itt is azt kell megtippelni, hogy a golyó melyik számon áll meg. Annyiban viszont eltér a hagyományos rulettől, hogy sokkal kevesebb szám található a játékban.

A jobb alsó sarokban található zsetonok segítségével tehetjük meg tétjeinket. A választott számra, vagy egyéb lehetőségre kell helyezni a zsetonokat. Egyszerre több kimenetelre is tehetünk fel pénzt. Amikor számokra tesszük a pénzünket, az belső fogadásnak minősül, míg a külsőnél több szám esetén is nyerhetünk, például piros/fekete vagy páros/páratlan. Miután zsetonjaink felkerültek az asztalra, nincs más hátra, mint a kerék megforgatása a Pörgetésre kattintva.

Fogadási lehetőségek


A következő kaszinóknál elérhető a Minirulett

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató