Marvel Roulette

A klasszikus rulettre épülő Marvel Roulette a Spiderman és X-Men rajongó kedvence lesz, melynél a képregény-fanatikusok a Marvel rulettkereket megpörgetve a megszokott fogadások (mint például piros és fekete) mellett, egy bónuszkörbe is juthatnak, ahol akár 100-szoros nyereményszorzó is elérhető!

marvel-roulette

Játék menete

Kétféle limittel érhető el a játék: 2/300 dollár és 100/100 dollár. Miután választottunk ezek közül, rögtön az asztalnál találjuk magunkat, pörgő kerékkel. A többi ruletthez hasonlóan, itt is azt kell megtippelni, hogy a golyó melyik számon áll meg. Annyiban viszont eltér a hagyományos rulettől, hogy az 1-36 szám és nulla mellett, egy speciális Marvel bonus is van.

A bal alsó részen különböző értékű zsetonok segítségével tehetjük meg tétjeinket. A rulett kerék mellett a pörgetések története is megjelenik, amelyet akár fel is használhatunk a tippeléshez. Kétféle tétet különítenek el a rulettnél: belső és külső. Amikor számokra tesszük a pénzünket, az belső fogadásnak minősül, míg a külsőnél több szám esetén is nyerhetünk, például piros/fekete vagy páros/páratlan. A tétek elhelyezése után, a Pörgetés gombbal útjára indul a golyó!

Fogadási lehetőségek

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel játékban elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármikor kifizetésre kerülhet.


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38