Betfair kaszinó - Szerezz 100 ingyenes pörgetést

Játssz a Betfairnél 20€ értékben és 100 ingyenes pörgetés kerülhet számládra. (Új játékos bónusz)

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Ingyenes pörgetések 007

Nyári zenei fesztivál

2019 jún 26

Játsszon feljogosító játékokkal 2019. június 26-án 00:00 (angol idő) és június 30-án 23:59 (angol idő) között, hogy sorsjegyeket szerezhessen, amelyekkel pénzdíjakat és ingyen pörgetéseket nyerhet. A megszerezhető sorsjegyek száma korlátlan.

Bet365 Vegas Nyári zenei feszt

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon a feljogosító játékokon.
 2. Tegyen meg legalább 3.000 Ft tétet, hogy egy jegyhez jusson, a megszerezhető jegyek száma korlátlan.
 3. Ön automatikusan részt vesz a sorsoláson!

Játsszon meg 3.000 Ft készpénzt az alább felsorolt feljogosító játékokon:

Feljogosító játékok:

Használja fel ingyen pörgetéseit az alábbi jogosult játékokon:

Ingyen pörgetés játékok:

A teljes nyereményalap 1.500.000 Ft, valamint összesen 8.000 ingyen pörgetés. További információhoz, kérjük, tekintse meg a lenti táblázatot:

Nyereményalap:

NyertesekDíjak
1 60.000 Ft
10 30.000 Ft
40 15.000 Ft
90 6.000 Ft
400 20 ingyen pörgetés


Regisztráció


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2019. június 26-án 00:00-tól (angol idő) június 30-án 23:59-ig (angol idő) tart.
 2. Ahhoz, hogy kivehesse a részét a nyereményalapból, jelentkeznie kell az akcióra és meg kell játszania minimum 3.000 Ft készpénzt a feljogosító játékokon a promóciós időszak alatt.
 3. Egy sorsjegyhez jut a feljogosító játékokon megjátszott minden 3.000 Ft készpénzes tétért. A feljogosító játékok a következők: Jimi Hendrix, Guns N' Roses és Motorhead.
 4. A megszerezhető sorsjegyek száma korlátlan.

Díjak

 1. Maximum egy díjat nyerhet.
 2. A teljes nyereményalap 1.500.000 Ft, valamint összesen 8.000 ingyen pörgetés. További információhoz, kérjük, tekintse meg a fenti táblázatot.
 3. A nyereménysorsolás a promóciós időszak végét követő 48 órán belül kerül megrendezésre. A jóváírást követően hét napja van a pénzdíjai vagy ingyen pörgetései igénylésére.
 4. A pénzdíj igényléséhez kövesse az Ügyfelek - Akciók - Elérhető ajánlatok útvonalat, majd kattintson az Igénylés mostra. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk.
 5. Az ingyen pörgetések igényléséhez nyissa a jogosult játékok egyikét, és kattintson az elfogadásra.
 6. Igénylést követően az ingyen pörgetései hét napig lesznek érvényesek, ezt követően minden fel nem használt ingyen pörgetést eltávolítunk a szerzett nyereményekkel együtt.
 7. Az ingyen pörgetéseket csak a következő játékokon lehet felhasználni: Arcane Reel Chaos, Narcos és Temple of Nudges.
 8. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.

Általános információ

 1. Ez az ajánlat nem érhető el Albániában és Gibraltáron élő ügyfelek számára.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 42 alkalommal