Megajacks

A Megajacks egy klasszikus videópóker, mely természetesen az ötlapos pókerfajtán alapul. A kártyák segítségével kialakított lapkombinációktól függően alakul a nyeremény, mely akár a tét 1000-szerese is lehet, sőt egy folyamatosan növekvő jackpot is elvihető szerencsés esetben! Nyerő kombináció után lehetőség van a duplázásra is, tovább növelve a jutalékot!

megajacks

Játék menete

Az érme értékének meghatározása a plusz/mínusz gombok segítségével történik. Az érmék mennyiségének növelésével lehetséges előrelépni a nyerőszinteken, melyek a kártyák felett láthatóak. Egy játék során maximum öt érmével játszhatunk. Az érmék számát az Egy fogadás gombbal tudjuk növelni, míg a Max. fogadással mennyiségük maximálisra növekszik és a játék automatikusan elindul!

Osztás

Az Osztás gombbal kapunk kártyákat (amennyiben nem a Max. fogadást választottuk), melyek közül akár mindet is kicserélhetjük. Amiket meg akarunk tartani, azokat a Tartás gomb segítségével lehet kiválasztani. A játék automatikusan megtartja a nyerő kombinációkat, de ezt lehet módosítani is. Végül a csere után a kialakítható lapkombináció erőssége határozza meg a nyeremény nagyságát. Legalsó nyerőhatár: Bubi pár!

Duplázás

A megszerzett nyeremény felét, vagy teljes egészét is lehet duplázni! Ekkor egy felfordított lapot osztanak, és négy lefordított lap közül választva az a cél, hogy magasabbat találjunk! Ha sikerül, a nyeremény duplázódik és újabb duplázás lehetséges! Amennyiben nem kívánunk duplázni, a Begyűjtésre kattintva a játék kifizetéssel véget ér.


18+ Játssz felelősen!

Jackpot: 391,16

A következő kaszinóknál elérhető a Megajacks

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató