25-Line Aces and Faces

A 25-Line Aces and Faces (magyarul 25 soros ászok és figurák) egy klasszikus videópóker, mely abban különbözik a hagyományos verziótól, hogy 25 sor kártyával zajlik a játék. Minden sorban különböző paklit használnak és minden sor különböző handnek számít. Abban viszont pontosan ugyanolyan, mint a hagyományos videópóker, hogy erős lapkombinációk kialakítása a cél, és van csere lehetőség!

25-Line Aces and Faces

Játék menete

Az érme értékének meghatározása a plusz/mínusz gombok segítségével történik. Majd választani kell, hogy Egy fogadást vagy Max. fogadást teszünk. Az Egy fogadással a tétet a kiválasztott érme értékével növeljük, míg a Max. fogadás a lehető legmagasabb összegre emel és automatikusan elindítja a játékot. Mivel 25 sor kártya van, ezért a kiválasztott érme 25-szöröse lesz a tét, tehát a legkisebb összeg, amivel elkezdhető a játék, az 6.25 dollár.

Osztás

Az Osztás gombbal kapunk kártyákat (amennyiben nem a Max. fogadást választottuk), melyek közül akár mindet is kicserélhetjük. Amiket meg akarunk tartani, azokat a Tartás gomb segítségével lehet kiválasztani. A játék automatikusan megtartja a nyerő kombinációkat, de ezt lehet módosítani is. Végül a csere után a kialakítható lapkombináció erőssége határozza meg a nyeremény nagyságát. Legalsó nyerőhatár: Bubi pár!

Kifizetési táblázat

25-Line Aces and Faces Nyereménytábla

Duplázás

A megszerzett nyeremény felét, vagy teljes egészét is lehet duplázni! Ekkor egy felfordított lapot osztanak, és négy lefordított lap közül választva az a cél, hogy magasabbat találjunk! Ha sikerül, a nyeremény duplázódik és újabb duplázás lehetséges! Amennyiben nem kívánunk duplázni, a Begyűjtésre kattintva a játék kifizetéssel véget ér.


A következő kaszinóknál elérhető a 25-Line Aces and Faces

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató