4-Line Aces and Faces

A 4-Line Aces and Faces (magyarul Négysoros ászok és figurák) egy klasszikus videópóker, mely természetesen az ötlapos pókerfajtán alapul. Abban különbözik a klasszikus verziótól, hogy 4 sorba osztanak öt-öt lapot, négy különböző pakliból. Természetesen itt is van egy cserekör, melyet követően a lapkombinációk erőssége alapján alakul a kifizetés. Nyerő kombináció esetén lehetőség van duplázásra is, tovább növelve a jutalékot!

4-Line Aces and Faces

Játék menete

Az érme értékének meghatározása a plusz/mínusz gombok segítségével történik. Az érmék mennyiségének a növelésével lehetséges előrelépni a nyerőszinteken, melyből öt van. Egy játék során tehát maximum öt érmével játszhatunk. Az érmék számát az Egy fogadás gombbal tudjuk növelni, míg a Max. fogadással mennyiségük maximálisra növekszik és a játék automatikusan elindul!

Osztás

Az Osztás gombbal kapunk kártyákat (amennyiben nem a Max. fogadást választottuk), melyek közül akár mindet is kicserélhetjük. Amiket meg akarunk tartani, azokat a Tartás gomb segítségével lehet kiválasztani. A játék automatikusan megtartja a nyerő kombinációkat, de ezt lehet módosítani is. Végül a csere után a kialakítható lapkombináció erőssége határozza meg a nyeremény nagyságát. Legalsó nyerőhatár: Bubi pár!

Kifizetési táblázat

4-Line Aces and Faces Nyereménytábla

Duplázás

A megszerzett nyeremény felét, vagy teljes egészét is lehet duplázni! Ekkor egy felfordított lapot osztanak, és négy lefordított lap közül választva az a cél, hogy magasabbat találjunk! Ha sikerül, a nyeremény duplázódik és újabb duplázás lehetséges! Amennyiben nem kívánunk duplázni, a Begyűjtésre kattintva a játék kifizetéssel véget ér.


A következő kaszinóknál elérhető a 4-Line Aces and Faces

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató