Stravaganza

A Stravaganza egy kártyajáték, melyet öt pakli kártyával játszanak és a cél, hogy minél több pontot gyűjtsünk. Sokszor hasonlítják a Blackjackhez, hiszen a kártyák értéke majdnem ugyanúgy alakul és az osztó ellen is játszunk, de itt nem lehet elsokalni, sőt ez a lényeg! Mindezek mellett egy növekményes jackpotot is meg lehet nyerni!

stravaganza

Játék menete

Kétféle limittel játszható a játék: 2/200 dollár és 10/25 dollár. Ezután az asztalon találjuk magunkat, ahol a Játék mezőre helyezve a zsetonokat, a tétet kell meghatározni. Ezen a ponton lehet a jakcpot-játékba is belépni, úgy hogy a pirosan villogó érmenyílásra kattintunk. A különböző értékű zsetonokat az asztal alján találjuk. Tétbeállítás után nincs más hátra, mint az Osztással lapot kérni.

A lapok értéke 2-től 10-ig a névértékük, a figurások 10-et érnek, az ász pedig egy pontot ér. Kezdetben két kártyát kapunk, majd ezután több lehetőség is rendelkezésünkre állhat:

Lapok felfedése

Miután az osztó felfedi a lapjait, több kimenetel is megtörténhet. Ha az osztó lapjainak az összértéke nagyobb, akkor az asztalra helyezett összes tétet elveszítjük. Amikor az osztó lapjainak összértéke kisebb, mint a miénk, akkor a feltett tét dupláját nyerjük. A piros ászt ne akarjuk látni az osztónál, mert az számunkra nem lesz jó. Ha az első lapja ez a piros ász, akkor az első tétet bukjuk, de a másodikat visszakapjuk. Amennyiben a második vagy harmadik kártyája lesz a piros ász, akkor mindkét tétünket elbukjuk.

Jackpot kifizetési táblázat

Öt nyerőosztály van a jackpotnál, melyek egyedi lapkombinációkra fizetnek. Bármilyen kombináció, aminek összértéke több mint 30, megtízszerezi a tétet. A drillek ötöstől tízesig ötvenszeres, míg a bubitól királyig tartóak százszoros pénzt fizetnek. A jackpot 10 %-át vihetjük el három ugyanolyan figurás lappal, míg a teljes jackpot három kör király esetén kerül kifizetésre.


A következő kaszinóknál elérhető a Stravaganza

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató