Kaszinó Holdem

A kaszinó holdem a manapság igen divatos, és sokak által játszott texas holdem egyszerűsített, kaszinós változata, ahol nem mások ellen játszik a játékos, hanem az osztó ellen. Két lapot kap az osztó és a játékos is, majd ezek után egy tétkörrel megszakítva először három, majd két lapot osztanak le az asztalra. Akkor nyerhet a játékos, ha erősebb ötlapos kombinációt tud kialakítani, mint az osztó.

Kaszinó Holdem

Játék menete

Első lépésben a kezdőtétet kell kiválasztani (10 cent, 50 cent, 1 euró stb.), ezt nevezik Anténak. Mielőtt a lapok kiosztásra kerülnek, még egy AA bonus nevezetű mellékfogadást is megtehetünk. Ez opcionális, tehát nem kötelező. Arra fogadunk, hogy a nekünk osztott két lap és az asztalra kerülő első három lap (Flop) felhasználásával legalább egy ász párunk lesz. Az AA bonus kifizetése a játék végén történik.

AA-Bonus kifizetési táblázata:

Miután kiosztják a lapokat a kezünkbe és a Flopot is, a második licitkör következik. Két lehetőség között lehet választani: Megad (Call) vagy Eldob (Fold). Ha az eldobást választjuk, akkor a játék véget ér és Ante tét mellett az AA bonusra feltett tétünket is elveszítjük, hiába van ász párnál jobb lapunk. A játék csak akkor folytatódik, ha megadunk. Ilyenkor az Ante kétszeresét kell befizetnünk.

A megadás után még két lapot (Turn és River) raknak le az asztalra és a játék véget ér. Ha a saját két lapunk és az asztalon lévő 5 lap felhasználásával a legjobb ötlapos kombinációnk erősebb, mint az osztóé, akkor nyertünk. Egyenlő erősségű lapok esetén a tét visszajár. Fontos! Az osztóval szemben támasztott követelmény, hogy legalább egy négyes párja legyen a végén. Amennyiben ennél gyengébb lapja van, akkor a bank veszít.

Kialakítható lapkombinációk csökkenő erősorrendben


A következő kaszinóknál elérhető a Kaszinó Holdem

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató