Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Játssz a Bet365 Vegas vadonatúj nyerőgépein!

2017 jún 21

Próbáld ki a Bet365 Vegas legújabb nyerőgépeit és számlanyítás esetén szerezd meg a 100%-os Új játékos bónuszt akár 30.000Ft értékben.

Regisztrálj és pörgess minél előbb az új nyerőgépeken mert fantasztikus játékélményben és nyereményekben lehet részed.

Fairytale Legends: Hansel and Gretel

Fairytale Legends Hansel and Gretel

Merülj el egy elbűvölt sötét erdőben és fedezd fel az elrejtett kincseket a NetEnt új játékával. Segíts a gyerekeknek kijutni a mágikus erdőből és markolj a Candy House bónuszba. Ebben a 10 nyerővonalas játékgépben, melyben 5 forgó tárcsán kell azonos szimbólumokat kiforgatni, három véletlenszerű funkció is van: Fairy Wonder Spin, Fairy Surprise és Fairy Wild Spin. Mindezek mellett ingyenes pörgetéseket és bónuszokat is felfedezhetsz.

Jungle Spirit: Call of the Wild

Jungle Spirit Call of the Wild 001

Ez alkalomból őserdői világgal udvözöl a NetEnt új nyerőgépe. Készülj fel egy izgalmas, dobritmusokkal és állat üvöltésekkel teli kalandra, ahol minden fa mögül veszély leselkedik. Találd meg a Butterfly Boost-ot, különféle szimbólumokat, és ha elbírsz az öt vadállat egyikével akár 20 ingyenes pörgetést is nyerhetsz.

Hong Kong Tower

Hong Kong Tower 02

Az Elk Studios nyerőgépében a határ csak a magas ég. Élvezd a lélegzetelállító színeket, a városi látképet és másszál óriási maggasságokra a Mystery szimbólumokért. Majd úgyszintén, találj rá a három szerencsekerékre és nyerj hihetetlen nyereményeket egy szenvedélyes bónusz játékkal. 

Minden játék megtalálható mobil és desktop alkalmazáson egyaránt.

Játssz most!


Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 1207 alkalommal