Bet365 Vegas

A bet365 kínálatában a sportfogadás, kaszinó, póker és játékok mellett, nemrégiben megjelent a Vegas részleg, ami a svédországi játékszoftvereket fejlesztő NetEnt legjobb játékait hozza el a kaszinók szerelmeseinek. Remek kezdőbónusz, folyamatos promóciók és egyszerűen használható, igazán látványos kezelőfelület jellemzi a bet365 Vegast. Nem kell letölteni semmilyen szoftvert, böngészőben elérhető minden játék.

*****-
4.4 az 5-ből, 3 értékelés
Regisztrálj most 18+ Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Bet365 Vegas útmutató

  • Bet365 Vegas főoldal
  • Bet365 Vegas - Mobil
  • Bet365 Vegas játékok
  • Bet365 Vegas - Alien Robots
  • Bet365 Vegas - Wonky Wabbits

Regisztráció

A bejelentkezési rész (felhasználónév és jelszó) alatt találjuk a Regisztráció gombot. Személyes adatok, mint például név, születési dátum, lakcím mellett, felhasználónevet és jelszót kérnek tőlünk. Érdemes jól megjegyezni őket, mert a belépés ezek segítségével történik. A biztonsági számot is muszáj memorizálni, vagy épp feljegyezni, mert bármilyen ügyben is fordulunk az ügyfélszolgálathoz, ezt a négyjegyű számot kérni fogják. Minden adatot helyesen írjunk be, mert az Ügyfélazonosító folyamat része lesz, hogy személyes dokumentumaink másolatát bekérik.

Befizetés

Feltölteni a Vegas számlát a Befizetésre kattintva tehetjük meg. A fizetési módok között internetes pénztárcák (például Skrill és Neteller), előre kifizetett utalványok (paysafecard), hitel-, és bankkártyák, valamint banki átutalás található. Utóbbihoz minden szükséges adatot megadnak, illetve ne feledkezzünk el a Közlemény rovatban feltüntetni a felhasználónevünket sem.

Kifizetés

Kifizetés olyan módon történhet csak, amilyen módon a kaszinós egyenleg feltöltésre került. Például Skrilles befizetés után, a nyereményt csak ugyanerre az internetes pénztárcára kérhetjük ki. A kifizetés online pénztárcák esetén egy nap alatt megtörténik, a banki átutalás pedig minimum két munkanapba telik. Barátaink számláját nem tölthetjük fel és az ő nyereményüket sem vehetjük fel, mivel mindenki csak a saját nevén szereplő fizetési eszközt használhatja, a saját kaszinós számlájánál.

Játékkínálat

Prémium és videó nyerőgépek, asztali és kártyajátékok, illetve az árkád képezi a felhozatalt. A mobilra optimalizált oldalt a vegas.bet365.com címen érhetjük el, iPhone, iPad vagy Android böngészőben egyaránt. A Netent játékait látványos grafika és interaktív felület jellemzi és minden játékhoz magyar nyelvű súgó is tartozik, így minden szabállyal, kifizetési struktúrával megismerkedhetünk.
Az Akciók fül alatt a folyamatosan frissülő bónuszokkal ismerkedhetünk meg.

Elérhetőségek

A bet365 Vegas magyar nyelvű kezelőfelülettel és ügyfélszolgálattal rendelkezik. Probléma esetén az operátorokat felkereshetjük telefonon, e-mailben és élő chaten is.

  • Email: support-hun@customerservices365.com
  • Telefonszám: 00800 12 365 365 (ingyenes, vezetékes telefonról)
  • Magyar live chat: Minden nap 10:00-01:00

Elérhető kaszinójátékok

 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform
 JátékTétekSzoftver platform