Unibet kaszinó - 60 ingyen pörgetés + 60,000 Ft bónusz

Az új játékosok 60 ingyenes pörgetésben részesülhetnek a Temple Tumble nyerőgépen.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org

dicePörgess itt

Még több ingyen pörgetés

Temple Tumble - Kiemelt 3

Bet365 Kaszinó - Ingyen pörgetések kerék

2020 márc 7

Nyerjen ingyen pörgetéseket március minden hétvégéjén!

Játsszon izgalmas feljogosító játékokon, hogy megpörgethesse az Ingyen pörgetések kereket a jogosult játékokon és akár 50 ingyen pörgetést nyerhessen.

Bet365 Ingyen pörgetés kerék 2

Így működik:

  1. Tegyen meg 15.000 Ft összeget egy olyan feljogosító játékon, mint a Turn Your Fortune, hogy egy pörgetést szerezzen az Ingyen pörgetések keréken.
  2. Töltsön be egy olyan jogosult játékot, mint a Dead or Alive 2, és pörgesse meg a kereket.
  3. Pörgesse meg a kereket egyszer az egyes promóciós időszakokban, és nyerjen 5 és 50 közötti ingyen pörgetést.

Tegyen meg 15.000 Ft készpénzt az alábbi feljogosító játékok egyikén:

Feljogosító játékok

Pörgesse meg az Ingyen pörgetések díjkereket az alábbi feljogosító játékok egyikén:

Jogosult játékok:

Regisztráció!


18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

  1. A promóciós időszakok szombaton 00:00-tól vasárnap 23:59-ig (angol idő) tartanak a következő dátumokon: 2020. március 7-8., 14-15., 21-22. és 28-29.
  2. Ahhoz, hogy jogosult legyen az Ingyen pörgetések kerék megpörgetésére, 15.000 Ft tétet kell feltennie a feljogosító időszakban a következő feljogosító játékok bármelyikén: Turn Your Fortune, Conan és Narcos. A kereket egyszer pörgetheti meg az egyes promóciós időszakokban.
  3. Miután teljesítette a fogadási követelményt, három nap áll rendelkezésére, hogy megnyisson egy jogosult játékot és megpörgesse az Ingyen pörgetések kereket. Az Ingyen pörgetések kerék csak a Dead or Alive 2, The Wolf's Bane és Aloha Cluster Pays játékokon érhető el.

Díjak

  1. Minimum 5 és maximum 50 ingyen pörgetést szerezhet az Ingyen pörgetések kerék eredményétől függően.
  2. Amint megkapja az ingyen pörgetéseit, hét napja lesz a felhasználásukra, amelyet követően minden fel nem használt ingyen pörgetést eltávolítunk a hozzájuk tartozó nyereményekkel együtt. Amíg az összes ingyen pörgetést fel nem használja, az ingyen pörgetésekből származó nyereményeket a bónuszegyenlegén fogjuk tárolni. Az ingyen pörgetések csak a Dead or Alive 2, The Wolf's Bane és Aloha Cluster Pays játékokon használhatóak fel.
  3. Az Ingyen pörgetésekből származó nyereményekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és azokat a kivehető egyenlegén írjuk jóvá.
  4. Az egyes ingyen pörgetés sorozatok megszerzésének valószínűségét az alábbi táblázat mutatja:
Ingyen pörgetés sorozatValószínűség
5 20%
10 25%
20 25%
30 15%
40 10%
50 5%

Általános információ

  1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz a promóciós időszakban. A kiválasztott játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
  5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  7. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Albánia, Gibraltár, Lettország, Litvánia és Szerbia.
  8. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  9. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Írta: Kaszinó hírek

Megtekintve 1294 alkalommal