Unibet – Kaszinó bajnokságok

A kaszinó bajnokságokban próbára teheted képességeid és nagyszerű díjakat nyerhetsz. A bajnokságokat egy játékban, vagy egy játékcsoportban rendezik.

A bajnokságban szereplő játékokat az Unibeten egy trófea ikonnal jelölik. Az összes aktuális és jövőbeli bajnokságot a Kaszinó bajnokságok oldalon tekintheted meg.

Helyezések 001

Regisztrálás egy Kaszinó bajnokságba

A Bajnokságban való részvételért nem kell díjat fizetned. A bajnokságon automatikus részt veszel, ha egy bajnokság részét képező játékban játszol pénzért. Az ingyens játékmódban játszott játékok nem számítanak.

Hogyan nyerhetsz meg egy kaszinó versenyt?

Három különböző tényező alapján állapítják meg a versenyek győzteseit. Ahhoz hogy megtudd melyik körülményt vesszik figyelembe, tekintsd meg a verseny információs oldalát.

  1. Legnagyobb elért nyeremény egy kör alatt.
  2. Legnagyobb elért nyeremény egymást követő körökön keresztül (pl 5 vagy 10 kör).
  3. Legtöbb pörgetés.

Az első és második tényező lehet nettó nyeremény vagy átlagolt. Nettó nyereménynél a képlet a következő: nyeremény-tét. Az átlagolt nyeremény nem függ a téttől, így a képlet a következő: nyeremény/tét x 100.

Mi történik, ha két játékos ugyanolyan pontszámmal végez egy versenyben?

Ha két játékos azonos pontszámmal rendelkezik, a végső pozíciójukat elsőként a magasabb elért nyeremény, majd a verseny során játszott körök alapján állapítják meg.

Mikor kapod meg a kaszinó nyereményemet?

A legtöbb esetben a nyeremények azonnal megjelennek az egyenlegeden. A versenyeken a nyereményeket a verseny végén írják jóvá, kivéve ha azt másképp tüntetik fel a résztvételi feltételekben.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org | Játssz felelősséggel! BeGambleAware.org