Egyesült Királyság - Gambling Comission

uk_shutterstock_131327819Az Egyesült Királyság már évtizedek óta foglalkozik a szerencsejátékok szabályzásával bizonyos formában, viszont az utóbbi években kezdtek komolyabban foglalkozni az online játékokkal, és megpróbálják előnyben részesíteni a helyi licenszeket.

Az Egyesült Királyság gazdaságilag fejlett és stabil, viszont az adók is elég magasak az online kaszinók számára. Ezért nagyon sok cég próbált kiutat keresni és offshore államokba költöztetni az online szerencsejátékokkal foglalkozó részlegüket.

Gambling Commission

A 2005-ös szerencsejáték törvény kidolgozása után hozták létre a Gambling Commissiont a szerencsejátékok szabályozására és licenszelésére. A GC szabályozza a sportfogadás, bingó, kaszinók, lottók és a játékgépek működését. Minden Egyesült Királyságban működni kivánó kaszinó helyi licenszet kell kérjen a Gambling Commissiontól, és ezt csak alapos ellenőrzés után kaphatják meg.

Bármilyen Egyesült Királyságban licenszelt kaszinónál nyugodtan játszhatsz, és panaszokkal is fordulhatsz hozzájuk, ha nem sikerül másképp megoldani az ügyet.

Elérhetőség

Panasz benyújtása: Complain-to-a-gambling-business

Weboldal: http://www.gamblingcommission.gov.uk/

Gambling Commission
Victoria Square House
Victoria Square
Birmingham
B2 4BP
Tel: +44 121 230 6666
Email: info@gamblingcommission.gov.uk