A Bet365 nyerőgép klub extra bónuszokkal jár

Szereted az online nyerőgépeket? Gyakran játszol hasonló kaszinójátékokkal? Akkor a bet365 kaszinó nyerőgép klubját neked találták ki. Nem kell mást tenned, csak játszanod a kedvenc nyerőgépeiddel, ezáltal Comp pontokat (Mi az a "Comp pont"? Tudj meg többet ITT) gyűjtőgetsz, majd ezeket bónuszra válthatod.

bet365 kaszinó nyerőgép klub

Fő részvételi feltételek:

  1. Az akció havi időszakokban fut: a következő két időszak 2017. november 1-jén 00:00-tól (GMT) november 30-án 23:59-ig (GMT) és 2017. december 1-jén 00:00-tól (GMT) december 31-én 23:59-ig (GMT) tart.
  2. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy bónuszra, minimum 15.000 comp pontot kell gyűjtenie (vagy annak valuta megfelelője) 10 különböző napon egy adott promóciós időszakban. További bónusz részletekért, tekintse meg alább a teljes részvételi feltételeket.
  3. Nem minden játékon lehet Comp pontokat gyűjteni: kérjük, tekintse meg alább a teljes részvételi feltételeket.
  4. Mielőtt a Nyerőgép bónuszt átutalhatná vagy kivehetné a Kaszinóból, a bónusz összegét nyolc alkalommal kell megjátszania valódi pénzes játékokon.
  5. A promóció során jóváírt bónuszok 30 napig érvényesek. Minden fel nem használt vagy ki nem váltott bónusz 30 nap elteltével törlésre kerül, beleértve minden azokból származó nyereményt. Kizárólag az eredeti befizetésből származó hátralévő egyenleg lesz kivehető.

Hogyan működik?

  1. Játssz kedvenc nyerőgépeiddel és gyűjts Comp pontokat játék közben.
  2. Válaszd ki a pénznemét az alábbi táblázatból.
  3. Próbáld meg elérni az alábbi Comp pont összegek egyikét annyi napon, amennyin csak lehetséges, és megnyerheted a remek bónuszok egyikét.

bet365 kaszinó nyerőgép klub 1

Ha egynél több bónuszra vagy jogosult, akkor a nagyobb bónuszt fogod megkapni. A feljogosító napoknak nem kell egymást követniük. Mindössze próbáld meg elérni a Comp pont összegek egyikét a lehető legtöbb napon minden promóciós időszak közben, és gyűjtsd be az izgalmas akciók által kínált jutalmakat.

Játssz MOST!

Teljes részvételi feltételek: