Medusa`s Gaze

A Medusa’s Gaze egy négykerekes speciális 4 soros nyerőgép, ahol a forgó tárcsákat szinte teljes egészében láthatjuk. Nyertes kombinációk – azaz egyforma színek – egymás mellé forgatása a játék célja. 12 nyerővonal van: vízszintes görbék és függőleges vonalak. Lehetőség van speciális szimbólum kiforgatására is!

Meduza's Gaze

Játék menete

A Stake alatt látható a beállított tét nagysága, melyet a fel/le nyilak segítségével tudunk változtatni, illetve a Max gombbal maximálni. Ezután a játék indítása a Play-jel történik. A tárcsák elkezdenek forogni, és ha egymás mellé azonos színek kerülnek, azok eltűnnek (további forgást okozva). Van egy speciális szimbólum is, a Wild, azaz fehér mező. Ez úgy működik, mint egy joker, tehát minden más színt helyettesít, de önmagában nem nyerő mező.

Választható automatikus játék (Autoplay) is, amelynél 0- 50 forgatást váltunk meg előre, a fel/le nyilak segítségével. Ilyenkor a tárcsák önmaguktól forognak annyi körön keresztül, amennyit beállítottunk. A Stoppal akár le is állíthatjuk ezt a játékmódot.